Tanárok mobilitása

1. Francia két tanítási nyelvű tagozaton tanító pedagógusok módszertani képzése, taneszközfejlesztés

A Kölcsey Ferenc Gimnázium elindult az Európai Unió által kiírt, Erasmus+ pályázaton, mely munkatársak mobilitását támogatja. A pályázatot az iskola megnyerte, ezért 2014 -2016 között tíz francia nyelven tanító tanárunk franciaországi továbbképzésen vehet majd részt. A továbbképzések során pedagógusaink taneszközfejlesztést fognak végezni, majd tapasztalataikat beépítik a francia két tanítási nyelvű képzés iskolai gyakorlatába.

A magyar nyelvű összefoglalót itt olvashatják.

English version here.

Beszámolók

Produktumok - notebook

Produktumok - ppt, doc, pdf

2. Egyéni tanulási utak megsegítése, blended learning tananyag fejlesztése

Iskolánk négy tanára pályázott és vett részt továbbképzéseken a 2016-17-es tanévben, a célból, hogy közösen kidolgozzunk egy projektet, melynek során létrehozunk egy online felületet iskolánk élsportolói számára, hogy így biztosítsuk a felzárkózást és gyakorlási lehetőséget angol nyelvből.

A magyar nyelvű összefoglalót itt olvashatják.

Képernyőképek

 

Stratégiai Partnerségek

A Kölcsey Ferenc Gimnázium elindult az Európai Unió által kiírt, Erasmus+ program Iskolák, óvodák stratégiai partnersége közoktatási témában meghirdetett pályázatán. A projekt címe: A way to understand each other: eat and talk. A pályázatot az iskola megnyerte, ezért 2014 -2016 között az olaszországi Istituto d'istruzione Superiore "Stanga” (Cremona) iskolájával fogunk együttműködni. A megvalósuló projekt munkanyelve az olasz és az angol, ennek köszönhetően olaszul tanuló diákjaink projektet megvalósító diákcserén vehetnek majd részt Olaszországban. A pályázatot az olasz munkaközösség tanárai írták, és a megvalósítását is az olasz munkaközösség tanárai koordinálják.

Főoldal

Grid List

Hírek

024-es szoba (földszint)


Ilok Mária Mónika
iskolapszichológus
Kedd: 12-16ig
Péntek: 11-15
Bemutatkozás
Kérdőív

Balina Roland
bűnmegelőzési tanácsadó
balinar[kukac]budapest.police.hu

 
Helyszín: 024-es szoba (földszint)
Telefonszám: 311-4684/116

MayorLogo