Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

Kedves Gólyák!

Hamarosan elérkezik a gólyatábor időpontja, néhány tudnivalót szeretnénk megosztani veletek.

A tábor 2023. július 19 és 22 között Szolnokon kerül megrendezésre. Szolnokig a 7:15-kor, a Keleti pályaudvarról induló személyvonattal fogtok eljutni, erre a vonatra már lefoglaltuk a helyeket, nektek nem kell jegyet vásárolni. Az osztályfőnökeitek fognak titeket kísérni, a gyülekezőnél is őket keressétek. Kérjük, hogy érkezzetek meg a pályaudvarra 6:45-re! Szolnokon a vasútállomásnál külön autóbusz vár majd titeket, amellyel el tudtok jutni a táborhelyre.

Mint azt már a jelentkezéskor is hangsúlyoztuk, szeretnénk ismételni, hogy csak a tábor teljes időtartamára tudunk fogadni titeket, kérjük, hogy ezt tartsátok tiszteletben!

Mit hozzatok magatokkal? „Játszós”, kényelmes ruhát és cipőt (amit nem sajnáltok, ha piszkos/fűfoltos/stb lesz, ugyanis a foglalkozások és játékok közben ez előfordulhat), meleg pulcsit (aki rendelt Kölcseys pulcsit, megkapja a regisztrációnál, így a tábor alatt már tudja használni), szúnyogok elleni védőfelszerelést (spray, elektromos riasztó a szobába), hiszen a tábor a Tisza partján található, törölközőt (ágynemű lesz a szobákban), a nyitottságotokat és jókedveteket! J

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a tábor ideje alatt is az iskola házirendje van érvényben, így tilos az alkohol-és kábítószerfogyasztás, a dohányzás (minden típusú dohányterméket ideértve, snüssz és „manórúd” használata is szigorúan tilos), illetve minden ilyen termék elkobzásra kerül.

A táborban a napi háromszori étkezést biztosítjuk, ezen felül hűtést nem igénylő rágcsálnivalókat természetesen hozhattok magatokkal, illetve büfé is lesz a tábor területén, ha ezzel a lehetőséggel kívántok élni, hozzatok magatokkal némi zsebpénzt.

A hazaérkezés időpontja: 2023. július 22-én szombaton 20:45-kor a Keleti pályaudvarra.

Mi már nagyon várjuk a közös mókát, hamarosan találkozunk! 😊

A Kölcsey Diákönkormányzata

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.