Menu

A+ A A-

Angol nyelvi tudásszint mérése leendő diákjainknak

Angol nyelvi szintfelmérés a 2017 őszén induló 9.A,  9.Ny/B és 9.Ny/D diákjai részére (az F és G-sek az első évben csak franciául tanulnak)

A felvett tanulók jegyzékét április 19-re várjuk. Azonban szeretnénk előre jelezni, hogy a  jövő évi tankönyvrendelés aktualitása és a tanév előkészítése céljából a fönt megnevezett osztályok fölvett tanulóit angol nyelvi szintfelmérésre hívjuk

április 21-én (pénteken) 14.30-ra.

A terembeosztás a bejárati hirdetőtáblán lesz megtekinthető.

Azoknak az A osztályosoknak, akik korábban nem tanultak angolul, természetesen nem kell részt venniük ezen a mérésen. Kérjük, jelentsék be hivatalosan a távolmaradásukat a titkar@kolcsey-bp.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 3114684/101-es telefonszámon. Ugyanezen elérhetőségeken jelentkezzenek azok, akik – bár jönniük kellene - , valami miatt nem lehetnek jelen.

A különböző szintű csoportok más-más könyvet fognak használni. Mivel a tankönyvrendelés határideje április 30., kérjük, tegyenek meg mindent a részvétel érdekében.