Pályázatok, versenyek

Ajánljuk diákjai figyelmébe aktuális és közelgő országos tanulmányi versenyeinket, amelyeken a tanulási tapasztalatok mellett értékes jutalmakat is nyerhetnek a résztvevők! Megköszönjük, ha versenyeinket továbbítja, ajánlja diákjai, kollégái számára.

Bonus Intra Országos Történelemverseny

A Bonus Intra verseny különlegessége, hogy a diákok egy online történelmi szimulációs játékban otthonról vezethetik Zrínyi Miklós Téli hadjáratát, történelmi tudásukat és stratégiai gondolkodásukat fejlesztve. A versenyben az lehet sikeres, aki jól ismeri a történelmet, és képes ezt a tudást többszereplős szituációk és jelenkori kérdések kapcsán is hasznosítani. A jelentkezési határidő 2017. január 18.

Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny (OKPV)

Az OKPV egy történelmi témájú esettanulmányi csapatverseny. A diákok 2017. január 22-ig tölthetik ki az online fordulót. A győztes csapat egy 3 napos londoni utazáson vehet részt.

MCC Debate

Az MCC Debate egy 3 fős csapatokban nevezhető disputa verseny, amelyben a résztvevők kipróbálhatják magukat a vitázás, érveléstechnika világában aktuális vitatémák keretében. A verseny tavasz folyamán három fordulóból áll, a jelentkezési határidő: 2017. március 26.