Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

Kedves Diákok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy megnyílt a Külföldi Nyelvtanulási Program honlapja, amelyet a www.knyp.hu címen lehet elérni. Ezen a helyen olvashatók a pályázati fölhívások, és tanulmányozhatók a nyelviskolákkal és a kurzusokkal kapcsolatos információk. A kurzusok ára azért nem szerepel az információk között, mert a program a nyelvtanfolyamok árát minden esetben teljes mértékben fedezi. Fontos információ, hogy a kurzuskereső oldalon a választék még nem teljes, a nyelviskolák köre január végéig még bővülni fog.

Az egyéni kiutazást tervező tanulóknak jelenleg a tájékozódáson kívül nincs egyéb feladata és lehetősége. Nem kell ugyanis előzetesen kapcsolatba lépni a nyelviskolákkal, nincs szükség fogadónyilatkozatra. A februárban megnyíló pályázati felületen kell majd megjelölni a választott nyelviskolát és kurzust.

Akik csoportosan szeretnének utazni, és arra számítanak, hogy az iskola nyújt majd be ilyen típusú pályázatot, érdeklődjenek nyelvtanáraiknál, hogy terveznek-e csoportot szervezni, s ha igen, melyik városba és nyelviskolába.

A Tempus Közalapítvány működtette honlapon sok fölvetődő kérdésre találhattok választ a Gyakori kérdések menüpont alatt.

Eredményes tervezgetést kíván:
az iskola igazgatósága

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.