Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

A második félévben is folytattuk ugyanazzal a lendülettel, ahogy ősszel és télen. Az elmúlt másfél hónapban voltunk a Derkoban, együtt játszottunk a kerületi szépíró verseny résztvevőivel és tartottunk nekik előadást a Kölcseyben, és felléptünk a Napfogyatkozás Egyesület “Gyermekek gyásza a közösségekben” konferencián. Mostantól kicsit csendesebb lesz, magunkra fókuszálunk és készülünk a táborra.

Mint minden évben, idén is egy egészen vegyes csapattal táborozunk. Jönnek jelenlegi szakkörösök, régi tagok, akik már egyetemre járnak, jönnek barátok, és várjuk a gólyákat és már kölcseyseket is, hogy csatlakozzanak! Már elindult a jelentkezés, és június 23–ig mindenkinek van lehetősége, amíg van még hely!

Szabadisóstón leszünk, Siófok mellett, szinte a Balaton partján (10 perc séta a strand). Fogunk sokat játszani, tartunk előadást az újaknak, hogy megmutassuk, mi hogyan imprózunk; lesznek drámás foglalkozások, és persze  kóstoló is playback színházi improvizációból.

24 fő számára nyitott a jelentkezés. Ha szívesen tartozol egy sokszínű, nyitott, befogadó közösséghez és akarsz új embereket megismerni, akkor érdemes hamar elküldened nekünk a jelentkezési lapot.

impro22

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.