Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

Most nyáron Siófok Szabadisóstón ütöttük fel táborunkat a Kölcsey IMPRÓ szakkörrel. Fürödtünk a Balatonban, olvadoztunk a hőségben és eláztunk az esőben. Újak és régiek, ismerősök és kedves idegenek, bátrak és kíváncsiak -  ismerkedtünk, beszélgettünk, játszottunk.

Sok váratlan közös alkotással - színházzal, zenével, rajzokban és versekkel hatottunk egymásra. Meghallgattuk a másikat és engedtük,hogy mindenki a maga kedve szerint próbálgassa szárnyait. Ki először játszott színpadon, ki először tanított IMPRÓ formákat, ki először zenélt, ki először írt verset egy történere ott helyben rögtönözve, érzéseit, gondolatait mozgósítva és kapcsolódva a többiekhez.

Két előadást tartottunk, az egyiket akkor, amikor egy napra a régi, elballagott szakkörösök is ellátogattak hozzánk, a másikat pedig a tábor végén, amikor 2 playback-színházi társulat alakult, és egymás élményeit, történeteit játszottuk vissza.

És a sok-sok élmény közben szinte észre sem vettük, hogy eltelt 6 nap

Most indul egy új év, és nyitjuk a kapukat! Várjuk azokat, akik szívesen kipróbálnák magukat, ismerkednének, együtt játszanának velünk. Hamarosan jövünk a részletekkel!

impro tabor 22

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.