Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

Örömmel értesítjük, hogy ebben az évben is megrendezésre kerül az American University Fair, ahol 15 különböző amerikai egyetem képviselteti magát. A börze az angol nyelv gyakorlása mellett egyedi lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a középiskolás diákok is megismerkedjenek tengerentúli továbbtanulási lehetőségekkel. 

A helyszínen a felsőoktatási intézmények mellett az EducationUSA és az Amerikai Kuckók csapata is jelen lesz, így az érdeklődők általános kérdésekre is választ kaphatnak. Az esemény az Amerikai Egyesült Államok budapesti Nagykövetsége, az Amerikai Kereskedelmi Iroda és az EducationUSA együttműködése jóvoltából valósulhat meg, ezzel is támogatva azt a törekvést, hogy minél több magyar diák vegyen részt a nemzetközi mobilitási és ösztöndíj programokban.

Mellékletben küldjük a rendezvény plakátját, a részvétel ingyenes, csak előzetes regisztrációhoz kötött. Bízunk benne, hogy az április 22. péntek délután sok diák, tanár és szülő számára alkalmas időpont egy ilyen kötetlen programon való részvételre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információ az eseményről és a résztvevő egyetemekről az alábbi oldalon található: http://www.fulbright.hu/american-university-fair-2016/

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.