Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

Study in Holland programunk keretében hollandiai továbbtanulási lehetőségekre szeretnénk felhívni diákjaik figyelmét és segíteni őket a jelentkezés első lépésétől kezdve egészen a kiutazásig.

A diákok érdeklődési körének megfelelően, Hollandiában több, különböző intézményt és szakot tudunk ajánlani. A hollandiai mérnöki szakok mellett például turizmus, HR és akár pszichológia szakra is jelentkezhetnek a diákok.

A nemzetközi diplomát adó teljes egyetemi, vagy főiskolai AP, Bachelor képzések az érdeklődő diákok számára Hollandiában angol nyelven érhetőek el.

A külföldi továbbtanulás komoly döntés és mi ebben szeretnénk a diákoknak segítséget nyújtani. Már az iskola és szak kiválasztásától kezdődően a szülőket is bevonva és meghallgatva segítjük a fiatalok döntését, ezért őket is várjuk a konzultációkra.

Online (nem díjmentes) konzultációs lehetőséget  ajánlunk minden érdeklődő diáknak, aki még nem tudja, hogy szeptembertől hol kezdi meg felsőfokú tanulmányait. A konzultációval kapcsolatba a diákok, szüleik és a tanárok a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphatnak további információt. Az általunk képviselt iskolákról és szakokról pedig a www.studyabroad.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Schmidt Vanessza
Oktatási tanácsadó

 

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.